Äpplet! <3

Hittade några bilder när jag köpte henne så såg hon riktigt smal ut! Jag minns när jag provred på henne så ville hon inte galoppera i vänster, när jag såg på henne så tänkte jag bara gud tycker jätte synd om henne. Hon mådde inte alls bra och hennes hage är det bara lerigt och grus. Inga gräs i hagen! Hon har fortfarande sin vinterpäls när jag köpte henne i maj 2010.. Så bestämde jag mig att jag köper henne direkt och förändra hennes liv!
Efter ett år senare blev hon jätte fin och blank! Så ska det vara :)
Har lite bilder som man kan se skillnad på henne när jag köpte henne i maj 2010 och efter ett år senare :)

Var tvungen och sälja henne pga hon trivdes inte bra på Kvinnerstaskolan och hon blir bara stressad, mycket hästar och folk omkring sig.. Hon trivs jätte bra hemma på Öland under sommaren, men hon kan ju inte liksom stå kvar hemma när jag går skolan i Örebro :/ så blir hon omusklad och så.
Så ägaren från Skåne köpte henne och hon utvecklar! :) Tänker på hennes bästa!!


Maj 2010

Maj 2010

Maj/juni 2010

Maj 2010

Ett år senare


Maj 2011

Juli 2011

Augusti 2011

Juni 2011

Saknar henne väldigt mycket!! <3


Love <3


Härligt väder idag!

Idag red jag på Jaguar ute i skogen i härlig väder!!
Sedan åkte malin och jag till Marieberg och handlat lite hästgrejer på hööks och till häst. Hittade lite som väska till lindor,äppelgrön lindor, fodertavla, puts svamp. 







Shoppat lite i Grekland! :D

Shoppat lite i Thessoloniki,hittade 2 par skitsnygga glitter skor, kläder, massa snygga underkläder, smycke och lite mera :) Riktigt nöjd med shopping. Massor härliga bilder från Grekland kommer senare när jag orkar och lägga upp bilder. Har fotat ca 850 bilder! ;)














RSS 2.0