29/7

Jag har jobbat hela dagen idag, snart sticker jag och mamma och kollar lite på  ragg/mc träff i Borgholm :) sen blir det dressyrpass med Jaguar ute i paddocken..
Igår var jag med tidningen, Ölandsbladet. Skit kul! :D 
Igår hämtade jag Linn på jobbet, vi jobbar på samma jobb fast en bit ifrån :p vi åt lite Kina mat i Färjestaden & pratat massa. Sen red vi ut tillsammans. Levina var pigg som fan!!! Hon taggar hela tiden & studsar 😂 hon tycker det e roligt att komma ut :) 




Bjuder på en bild på oss från jobbet :D 

Ölandsmästerskapen!!! :D

Det var tävlingsdags i Löttorp på Öland :) 
Våra första tävling där & bana såg jätte fint ut.
Min syster,tommy,fille & kompis linnea följde med till tävlingen :) sen även kom Linn från Örebro & hennes kille och kollade på oss. Jätte kul att hon kom och kollade på mig :) längesen man såg henne också. 
Jag kom första plats på 1 m :) allt kändes bra! 
Sen missade jag nästan 110 klassen för jag hann gå halva bana innan starten börjar :o jag hade startnummer 10, trodde banbyggare tog tid så jag sadlade av hästen & så. Sen blev det kaos haha!! Jag hann hoppa bara några ggr uppvärmningen på 110 , jag fick gå ut tidigare & kolla hur dom andra rider vägar :) så jag kommer ihåg alla vägar haha.. 
Vi red en jätte bra runda & bra vägar i omhoppningen,felfritt!!
Sen blev det prisutdelningen för 110cm och jag vann!!! Sen kom dom igen med blå/gul rosett för ölandsmästerskapen. Så roligt få hem 3 fina blå/gula rosetter✌🏻️ min häst är bäst, helt enkelt!!!😃👌🏼
Linnea har fotat bilder med systemkamera så bilder kommer nån dag & min syster filmade mig :)
Sen blev det mocka i hagen , massa hästskit😂 föräldrar kom hem igen från semester och bjöd på pizza för jag vann 😃
Nu är det dags att sova, jobb imorgon... 



Vinst i 1m,110cm samt ölandsmästerskapen!!! 


Åt lammet&ugrisen igår,gott!!! 


Tog kort med nya smycken :) 


25/7

Hej! 
Under veckan har jag gjort rätt mycket, jag har jobbat, ätit ute med kompis, kollat på traktor race på Öland, ridit massa, hopptränat med Jaguar, gått på marknad med Linn, köpte service grejer som olja,oljafilter,luftfilter till nya bilen. Jag ska testa och byta dom imorgon kväll :) får hoppas jag klarar byta allt själv haha! Lillebror är med och kollar lite så att jag gjorde rätt.
Jag vill kunna byta grejer själv utan hjälp , bra att lära sig och billigare.. 
Traktor race på norra Öland fendt vs new Holland. 


Jätte kul 😂

Plankstek efter traktorrace 😍

en bild efter hoppträning:)nöjd..

Härlig ridtur 
Första gången vi red ihop i paddocken
Hon är underbar att rida på!!!❤️
Hönor & tuppen är tillbaka!!😃
Köpte halsband i glitter för 75kr!

halsband 30kr & öronhänge 50kr :) 




21/7

Idag var det jätte stressigt på jobbet, allt va kaos.. Foderbana till hönsen e trasigt.. Tog ca 2-2,5h och laga med kollega, fick smsa t han & bad om hjälp.. Sen blev det stress & köra ägg maskin efter foderbana.. Så blev det massa ägg spill efter klämd maskin så tappade ca 12 kg ägg på golvet.. :/
Så kan det hända ibland ;o 
Jag hann bara 15 min lunch & typ 5 min rast från 7-16 för jag ville ej sluta senare haha... 
Men sen kom jag hem efter jobbet då red jag ut på Jaguar :) konditionsträning blev det :) han va svettig & glad! 
Har tänkt hoppträna imorgon(ons) så han e taggad sen på söndag tävling! :) 
Sen åt jag ut med en kompis i Kalmar sedan åkte vi till Karlshamn och kolla på en bil. 
Det blev bilköp, en passat-01 tdi. Köpte den för bra pris & bra färg på bilen ;) såklart min favofärg blå! 
Det finns lite grejer som jag måste byta på passaten.. 
Ska ha den tillfälligt & sen kan jag köpa BMW efter jag e fast anställd på jobb :) då vet man att det räcker med pengar..

Körde passaten från Karlshamn och jag va så trött så stannade vi i sommarstuga i Hagby & sov där. Sen åkte jag till jobbet direkt på morgon :) 




Hästarna e ute och äter kl 06.00 på morgon :) 



18/7

Vilken bra dag idag alltså!!!! :D

Idag va det hopptävling i Kalmar udden, och Jaguar skötte sig kanon när vi hoppade 1 meters klass! 
I framhoppningen känns det bra men sen kom vi in t bana då blev det sådär på vissa hinder men han löser det! :) vilken jävla underbar häst jag har och vi kom första plast med jätte bra tid!!! 
Så kul va det :) våra första hopptävling i denna året också. Tack för linnea,min mamma,syster & fille följde med till tävligen& hjälpte till. 
Tänkte anmäla mig till 110cm men ville inte pressa Jaguar för mycket så jag sparar till nästa helg. Då är det tävling i Åkerbo på Öland:) ska va med 1 m och 110 klassen :) 
Senare på kvällen har jag provåkt en ur snygg Lamborghini 😍 åkte runda på Öland, går rätt nice!! Min drömbil är rosa lambo 😏 önskar att nån kan köpa sån bil till mig 🙈 haha! 

Bjuder lite bilder från idag :)
 









Falsterbo

Vi hade haft bra helg i Falsterbo!!
Fjärde gången i rad nu och man får ej missa Falsterbo super helg! :) 
Lika bra i denna året med, har dock handlat mycket som vanligt 🙈😂
Det gick jätte bra att tälta i Falsterbo med fannie i första natten. På lördag va vi på horse show hela dagen. Sen blev det till Malmö,emporian med några kompisar och åt där. Sedan fick vi sova hos min gamla klasskompis så det va snällt!! 
Jag har även hunnit städa lite i mitt rum idag. Det va så mycket med skit saker som har legat kvar i mååånga år!!! Skönt att få slänga massa skit som stationär dator osv..
Sen har jag tränat dressyr med Jaguar, gjorde många olika övningar som halt,backa,öppna,sluta,förvändsgalopp,skänkelvikning,tempo..

Vi tältade ute i skogen 😃👌🏼
Köpt nya stigläder med bling t Levina,ps of Sweden bling pannband, tre raders bling pannband, bling/lack svart skärp till mig själv, svart/vanilj soft up PRO, blå/svart soft up lite, dyon förbygel, bucas flugridtäcke, gummisnoddar, Bruno delgrange hoppgjord till Jaguar, horseware regntäcke.
Vissa köpte jag beg som soft up lite,hoppgjord! 
Älskar dom verkligen!! 

Nya gympaskor köpt i Falsterbo !!👌🏼

8/7

Skönt med sovmorgon!!:) 
Sen kom min kompis linnea på besök så vi pratade mycket! Längesen man såg henne så det va kul att hon kom och hälsade på. 
Vi bestämde att rida ut tillsammans, jag på Levina & hon på Jaguar :) 
Då testade jag rida på hoppsadel och free jump soft up PRO stigbyglar, tyckte det va bra och bra grepp!! Vi skrittade mest och travade också. Så mysigt. Levina e en jätte trevlig häst att rida på, tycker det va kul och trava! Sen råkade hon galoppera själv haha men fick sakta av t trav :) ville inte pressa henne mycket för hon har ej ridit så mycket... 
Sen åkte vi till Ultraljud med Levina i Kalmar :) allting såg jätte bra ut, 45 dagar idag :) ska komma tillbaka igen om 45 dagar om man ville. 
sen hämtade jag fannie på tåget i Kalmar och hon ska va hos mig till fredag sen åker vi t falsterbo! :) vi kommer stanna där fre till söndag. 

God natt!! 
Koskräck 😂





Levinas nya hoppsadel,padd! :)

7/7

Jag hade haft bra helg i Uddevalla med kompisar.. Jätte roligt och kolla på cross VM!! :) haft jätte bra väder med så jag har fått lite färg! Lördags kväll va vi uppe och drack lite. Såg att det fanns låtsas tjur som man kan rida på 😂 jag red på nästan 3 minuter och slog rekord så det va kul! Massa folk som står omkring och hejade på mig😂👍🏻

Har även köpt helt ny mattes pad till Levina, jätte fin grå equiline schabrak & free jump soft PRO stigbyglar till Jaguar 😃 många har sagt att free jump stigbyglar e super sköna! Så värt att testa!! :) får väll testa och rida i dom stigbyglar imorgon 😃 
Imorgon ska jag hämta fannie i Kalmar och då ska vi ha roligt hemma hos mig tills på fredag då åker vi till Falsterbo!! :) 





3/7

Hej! 

Det va ett tag sen jag bloggade sist, Har varit dåligt på det. Jag hade haft så mycket att göra i sista tiden.. Jag har äntligen klarat ce körkort, flyttat till Öland med hästarna, fixat sommarjobb, osv! :) 
Levina är dräktig nu med Algot(cardento) ska bli roligt med föl nästa år. Har börjat ridit lite på henne och hittat en ny sadel till henne också som passar.. Har varit svårt att hitta sadel t henne! Så det är roligt :) 
Jag har fått sommarjobb hos Thuresson hönseri också som jobbar ganska mycket! Förra v 49 timmar totalt 😳 och måndags till onsdags 30 timmar. Så nu har jag äntligen semester i 1,5v!! 
Nu är jag påväg till Göteborg med tåget.  Ska träffa Anna i Göteborg en stund först sen blir det till Uddevalla för kolla på cross VM i helgen med kompisar. Så det ska bli kul!! 😃 

Bjuder några bilder!!
Jaguar & jag 

Köpingsvik på Öland! ☀️
kusin emma på Jaguar & jag på Levina:)
På jobbet haha! 
Massor med söta kycklingar!!
mysigt terrängtur&bad i stranden igår med Linn😃

RSS 2.0