Hoppträning

Idag har vi hopptränat lite. Blev det mest studshoppning i galoppen och korta steget i travet över bommarna. Väldigt nyttigt träna att trava över bommarna i korta trav då blir det mycket jobb för honom med bakbenen! Det behöver han verkligen att träna med sånt ;) Han är lat med sin bakbenen så får han jobba lite extra med det.
Sen blev  det lite hoppbanor vid slutet vid låga hinder. Syfte att träna honom att hoppa på en riktigt bana. Han tycker det var kul! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köpingsvik

Igår åkte vi till strand i Köpingsvik, perfekt väder att bada och sola!!! ;)
Men det var lång kö så fick vi köra sakta i 20minuter tills man kom fram t köpingsvik, jobbigt med mycket turister här på Öland.
Solat och badat hela dagen så vi har fått lite färg nu! Behöver det verkligen haha..
 
 
 
 
 
 
Brorsans och pappas snygga bilar! :P
 
 

Kollar på hästtransport :)

Har varit jätte dåligt att uppdatera här på bloggen, haft mycket och göra! Varit med kompisar och ridit, åkte till Karlskrona en dag med :)
Jag har solat hela dagen idag och mockat i hagen, passa på mocka i hagen när det är fint väder då får man lite färg! ;) Så hästarna har varit inne idag ca 2-3 timmar pga massa flug och jätte varmt! Så tyckte dom det var skönt och komma in i boxen. Snart ska jag och pappa dra och kolla hästtransport utanför kalmar. Hoppas vi hittar något bra transport så kan jag åka iväg och träna/tävla sen! Har funderat lite på Böckman -12 och cheval -12 men har inte bestämt mig än! :)
 
 

Prins <3

Bokat klart hoppträning för Mats Torstensson den 6 och 12 augusti! :D
 
Min underbara prins! <3
 
 
 

Falsterbo horse show

Igår åkte vi tidigt till Falsterbo horse show, körde vid kusten hela vägen från åhus,simrishamn,ystad,höllviken till falsterbo, härligt att se vid havet! :D Sen kom vi fram t falsterbo åt vi goda pizza innan vi köpte biljetter. Jag och mamma köpte biljett in tiill hoppläktaren Grand Prix. Så några från Svenskar som var med och tävlade 160 på banor. Jätte spännande och tittade på, Svensk Peder Fredicsson kom trea på tävlingen! :D stolt!
Första platsen kom en kille 18år från Beligen,ung kille helt fantastiskt! andra plats kom en tjej från usa.
Köpte lite i Falsterbo , en GinaTrioct Falsterbo 2012 tröja så fick man keps på köpet med, Silver V pannband och röd glitter pannband :D
Lite bilder från tävlingar.
 
Peder Fredicsson 3a! ;D
 
 

sålt/köpt nya saker

Har sålt ganska mycket hästsaker som jag kmr inte använda så det var bra!
Har köpt lite saker i denna vecka som tömkörningsgjord,Kingsland jacka, Kingsland ridbyxor,Kingsland tröja, back on track bandage, bot nättäcke.
Behöver dock nya tömkörningsgjord så kan jag longera hästen och tömköra med samma gjord. Hade en syntet innan då kan man bara longera med den.. Nöjd tjej här nu! :D
 
 
 
 

Paddock

Idag på morgon red jag så mamma fotade på mig. Blev ganska många bra bilder, trodde att min mamma skulle inte va så bra och fota :P haha men hon var duktigt faktiskt!
Imorgon blir det till Falsterbo horse show! Hoppas att det blir många bra bilder :D Blir roligt och se några kändar som ska tävla då! :D Ska köra kl 7 på morgon från Öland så det blir tidigt haha..
 
 
 
 
 
 
 
 

Grekland minnen <3

Kollat lite bilder från Grekland, saknar och åka tillbaka!! :( Härligt och bada där med blått havet! 
Härligt minnen med malin och emilia i dessa 2 veckor!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaguar <3

Red igår barbacka en vanlig runda ut i skogen :) skrittade de mesta och lite trav/galopp, han har tränat verkligen hårt förrigår. Så han får ta de lugnt liksom. Mamma tog lite bilder när jag red :)
Idag kom Ellan hit och så red vi till paddock så provred hon på Jaguar, hon tycker han var en fantastiskt häst! :) Sen åkte jag till färjestaden för att hämta Linn och kollat bilträff men verka som alla var tråkiga där :P så körde vi upp till kalmar för att gå på marknad. Hittade ej något bra :) Blir strand imorgon kanske med linn om det är fint väder!! :D
Dålig bildkvalitet från mobilen -.-
 
 
 

Ridtur

Idag har jag sovit länge sen gjorde jag inte så mycket på hela dagen, kollat lite bilder i min datorn,och ska fixa framkalla lite bilder tänkte jag. Sen red jag ut till Rönnerum och såg 8 st rådjuren på åkern, 2 st stannade kvar när jag kom galopperade mot dom. Jag sakta av honom och tänkte fota lite på dom & lyckas få stå nära dom ;)
Han fick lite dusch sen när vi kom hem! :)
 

Ullared

Igår åkte vi till Ullared och shoppat ganska mycket :) Men blev inte lika mycket som förra gången iaf så det var tur :) Men köpte nästan bara hästgrejer där. Sen kom jag hem så hann jag longera Jaguar innan det börjar blir mörkt. Han börjar och lyssna bättre och bättre med rösten:) som jag säger skirtt då skittar han, travar då travar han, galopp då galoppera han :) Hann inte blogga igår för min dataskärmen dog igår.. -.- haha..
 
 
Köpte 2 hinkar till boxar, fleecetäcke, regntäcke med fleecefodrat i, broddlåda, silver boots, hästgodisar, bomull, hästschampoo, flugspray, hovfett, håltång, hästliniment, tempen, dressyrspö, svamp, 3 foderhinkar med lock på, 3 grimskraft, flughuva till Glamour, ridvantar, 4 ridstrumpor, 2 tröjor, regnjacka och byxor.
 
 
 
Är såå kär i denna täcke! Men regntäcke är för liten på honom så ska lämna tillbaka tror jag.. suck :( skitsnyggt med lapp fram..
 
 
Köpte massor med godisar, spets linne, trålöst datamus, 5 st läpplift, rosa strumpor,tavlor, mm :)

Power big meet

Jag åkte tåg till Malin att få träffa henne i Ramnäs utanför Västerås och hälsa på från onsdags till idag :) Har saknat henne massor! Så vi pratade om massor när vi träffas som vanligt :P Sen träffade vi Pejen, malins häst med =) Roligt att få se honom igen :) Sen var vi i Västerås Power Big Meet i torsdags,fredags och lördags :P Mycket folk och bilar, nästan 2 timmar att man kan komma in till stan med bilen, sjukt haha! Skit kul var det, händer mycket saker hela tiden typ! :D Men kom hem idag och träffade älskade jaguar, red ut en runda idag :)
Tyvärr ja har inte hunnit och fotat så mycket under dessa 4 dagar.. :) Men har några iaf!
 
 
 
 
Fan snygga bilar!!! :D vill ha!
 
 
 
 
 
 

Red på Glamour idag första gång!

Idag har jag fotat lite hästgrejer som jag kommer inte att använda på jaguar, har köpt några täcke till han men typ ingen täcke som passar på honom :( Han har ganska kraftig bog så alla täcke satt för trångt på hans bogen. Utom Bucas täcke satt helt perfekt på honom!! :)
Sen longerat vi igen Glamour och hängt lite. Sen red jag på hennes rygg och hon kollar inte ens på mig eller något som var konstigt i ryggen. Men allt gick bra så skrittade vi, linnea ledde :) Sen byte vi och gick bra, skrittade en kort stund för idag. Roligt att man kan rida på henne med!! :D
Sen färgade jag håret till ljus brun, men inte så mycket färg som har förändrat :/
Imorgon åker jag till Västerås för att träffa Malin :D
 
 
 
Jag och Jagge för 2-3veckor sedan :)

Härligt dag !

Idag var det härligt väder! Har mockat idag i hagen sen åkte jag och linnea till Ekerum och badat där. Ganska kallt i vattnet men klarar mig ändå ;)
Sen blev det stallet och longerat Glamour med sadel,träns på sig. Sen lade jag lite flaskor in sadelväska att få lite vikt på hennes rygg. Men hon bryr sig inte ens så vi har hängt på henne lite med, gick kanon bra!! :D
Sen red jag på Jaguar och hoppat idag! Blev lite banor hinder idag började med lågt ca 50cm men han tycker det var tråkigt men gick bra. sen höjde vi lite mer tills slut till mellan 80-110 cm på banor. Riktigt kul tyckte han och jag med! :) Känner mig att vi passade jätte bra tillsammans och det finns inte annan häst som var bättre än han! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Båt :)

Idag åkte mamma,jag,pappa och tommy en kort båttur i Stora rör :) härligt var det iaf! lite blåsigt i havet men går bra ändå. Har ridit idag med, konditionsträning blev det. Red på massa olika åkrar så han blev svettigt och han har jobbat faktiskt bra!
 
 

John Whitaker

Hämtade dom igår i posten, blev John Whitaker schabrak,luva,kavaj och röda stigbyglar. Skit snyggga!!!!!!
 
 
 

Bilder

Lite bilder! har ej hunnit och blogga något i dessa 3 dagar.
 
Promenader :)
 
 
Söta Linnea och Glamour :)
 
Pannkakor med nutella och jordgubbar! <3
 
Var i kalmar med linn och åt kina mat,gott!
 
 
Dressyrpass!
 
 
Gick långa runda idag med linn och gick till hamnen. Igår festade vi i Kalmar, Kul var det!! :)

RSS 2.0