27/8

Idag vaknade jag kl 10 ca och åt frukost som vanligt :) sen åkte jag till Borgholm och ha möte med Arbetsförmedligen, ang om planera framåt. Så jag ska plugga ykb nu & sen praktik :) så jag får nått pengar i varjemånad :) 
Sen blev det crosskörning i ca 40 min för första gång :D skit kul!! Jag slutade aldrig men sen började det regna lite så slutade jag :) mina armar,.. Haha!!
Sen va jag & mamma på gympa i rälla, det va jobbigt men bra i en timme! 
därefter va jag bråttom t stallet för kunna hinna rida innan det blir mörkt ute snabbt! Det blev hoppträning idag och han va jättefin! Vi kom lagom avstånd mellan hindret & vi fick avsluta snabbt för han va jättefin :)

Jaggis härmar hur kor vilar ;) 


Före
Efter



25/8

Idag vaknade jag ca kl 9 och gav hästarna frukost:) sen började jag fixa mig ordning & käkat frukost.
Sen åkte Jaguar med till rälla hos faster :) blev en lång runda till isgärde och badat där! Jätte fin strand och inga folk så kunde vi bada med hästarna😍 Jaguar älskar det! Vi simmade i vattnet och sen rullade han på sanden 😂 jag blev så rädd först & tänkte vad han håller på med när jag gick bredvid med han😃 
Sen fick vi gå ner t vattnet igen & bada bort sanden 😏 sen kunde vi vila lite på rastplats sedan sadlar på hästarna och red hemåt igen. Blev en lång tur idag på 2,5-3h(1-1,5h bad & vila) i perfekt väder ej för varmt elr kallt utan lagom :) Och vi tyckte i vattnet e varmt ;o om man jämför med jag badat förra vecka med linda då var det svin kallt!!! ;p 
Sen på kvällen va jag med på gympan med mamma, en timme blev det. Helt slut☺️

Han e lycklig 😍







Rullar på sanden 


Isgärde
Rälla skogen 




Imorgon blir det crosskörning🙈

Lite bilder från helgen :)

Lite bilder från helgen :)

Förfest!
Party







Jaguar älskar vatten! 
Fixar mig t lammet&grisen 

God mat i fredags :) med 2 kompisar 

24/8

Jag köpte en Kawasaki 250cc årsm 10 igår, skit fin cross av en kompis 😍 
Idag har jag bytt rosa handtag på crossen och blev super fin därefter! 
Storebror pontus hjälpte mig att serva som oljafilter,olja under tiden jag fick kolla & lära mig nått! Nu vet jag hur man gör om man ska byta till nästa gång :) 10 timmars körningar sen e det dags att byta igen :)
Sen tvättade jag snabbt på crossen också så den blev iallafall ren :). 
Nu är det bara sänka den och sen ut& gasa ;) längtar!!!
Idag hjälpte jag pappa med halmkörning :) blev mycket med balar haha.. Har jobbat mycket förra vecka med halm oxå så min armar e helt slut ;) blev ca 1700 balar som jag har bärt, 10-15kg per bal.. 
Sen red jag ut en sväng med föräldrar & syster,fille när dom gick:) så mysigt! 

Fin 😍👌🏼


Bild från igår 
kanelbullar som jag&mamma har bakat 

Promenerad :) 





20/8

Jag käkade frukost själv i lugn och ro..
Sen började jag med att städa i mitt rum, fullt med kläder, klänningar överallt så nu är det fin igen :) 
Började att sola lite vid altan och läser lite ykb. Sen kom min storebror och sa att han behövde hjälp med att lasta in halmbalar t fårhuset. Så fick jag ställa upp och hjälpa till idag med :) 
Sen blev det gympa i rälla sporthallen, vilken bra träning alltså! Sen blev det uteritt med mamma :) 
Jag red på Levina och hon är pigg som vanligt, red Levina först hela tiden & Jaguar går långt bak ensamt med mamma 😂 sen började vi trava ganska snabbt på åker, alltså jag rider precis vid kanten på åker så blir en lång runda. Levina blev skrämd av fåren som stod precis andra sidan av åker så hon kastade av sig i sidan så jag ramlade av :p hon stod kvar och tittade på fåren. Jaguar undrade vad som har hänt och tittade på mig när jag log på marken 😂
Sedan satte jag upp igen då va Levina lugn då fortsätte vi trava & så.
En mysig ganska lång runda :) 
Jag hann städa,putsa lite grejer under tiden när Jaguar & Levina åt hö inne i stallet innan jag släppte ut dom i hagen. 








Bild från igår bubbelbad :) 


18/8

Idag vaknade jag kl 9, skönt med sovmorgon! Gick ut direkt och tog av täcke på hästarna, det blåste rätt mycket under natten. 
Åkte in till Kalmar och va inne hos Arbetsförmedligen & skrev in mig där. Jag har ykb prov & praktik kvar sen är jag helt färdigt med allt. 
Sen åkte jag till hansa city och shoppat lite. Hade rätt mycket pengar i presentkort så passade på att slösa :)
Jag har köpt mascara,puder.solpuder,kräm,hårfärg,hårschampoo, lim till fransar , salt 25kg & zinkpasta t hästarna :) 
Jag& mamma åt Kina mat lunch så gott!! 
Sen körde jag& mamma halmbalar in vagn blev 2 lass idag. Imorgon blir jag själv i 3 lass 😳 men man blir stark av det och det ville jag. Sen blev det hoppträning i Karum :) mamma& pappa följde med hjälpte till & höja hinder :)
Mamma och jag har gjort supergoooda hallonpaj 😏

Bilden e från igår 






17/8

Hej nu har jag inte bloggat på ett tag som vanligt!!! ;p 
Men nu är det första dag som jag är arbetslös på riktigt, sommarjobb e slut:p
Har jobbat i helgen som sista gången men sen blir det lite extra när dom behöver ha hjälp. 
Idag hade jag haft sovmorgon,jätte skönt!! Sen blev det till tandläkare och då har dom lagat ett hål. Så nu har dom äntligen bokat operation för visdomstand slutet av oktober(bättre än ingenting!) Det ska bli skönt och få bort för jag får ont ibland:/ 
Sen mockade jag i hagen blev 6 skottkärror :p blir ju så när man har ej mockat i 1,5vecka... 
Sen blev det ridtur på Jaguar :) red lite dressyr/kondition på åker :) lite roligare få rida på åkern än i paddocken hela tiden. Blir ju tråkigt för han om det blir samma sak hela tiden. 
Sedan åt jag & mamma nutellaglass som hon har gjort, suuuupergoda!!!😍👌🏼
Sen åkte jag till en kompis på kvällen och åt lite räkor, så gott!!!:) 

Jag kan sammanfatta lite vad jag har gjort under tiden när jag inte ha bloggat nått. Jag har varit i Örebro och hälsat på kompisar osv.. Jätte kul få träffa gamla kompisar.. Sen har jag varit ute i lördags kväll med tommy & Henke. Bra kväll👌🏼 lite segt att gå upp så tidigt på sön morgon & jobba haha!

Före i hagen 

Efter :) 

En dag på jobbet!

Min fina hästar❤️

Myser med djuren

Min nya vinterbil😂 Volvo 945
ska bli kul leka med bilen sen👌🏼
tänt ljus&ros för andre & Frida❤️i älandsbro
oxfile på plankan i Stockholm😍
I Örnsköldsvik&kollat på en BMW 530d
Testat lite grävmaskin,jätte kul!!:)
utgång med snygga brudar i Kalmar 
Fin solnedgång i Borgholm 
tävlat i lb:2 dressyr i Löttorp 61p 
Vi vann i 110cm i Löttorp 😃

orädda hästar haha! 
Badat i poolen 👌🏼



4/8

Idag va jag äntligen ledig!!! Vaknade ca kl halv 9 & åt frukost med mamma,pappa & bror pontus :) och sedan fixade jag & mamma en till ny hage till hästarna med el i bredvid fåren & kossor :) dom e van med den hagen som har inget med el i som dom går i nu.. Inte så bra :p bra får byta hagar ibland också så blir dom lite rädda för el. 
Efter när vi va klar med hagen så åkte jag upp till norra Öland(Böda sand) och träffade gamla kompisar Erica & patricia. Kul att få träffa dom igen efter typ 2år... Vi har badat & solat, härligt väder!! Och sedan påväg hemåt då stannade jag i Löttorp & åt plankstek för 99kr!!!:) gott!! 
Sen stannade jag i Borgholm och köpte glass, jag var så sugen på nutella glass som vanligt haha! 
Sen såg jag klädaffären mittemot glassen som har 100kr på hela butik.. Passade på att gå in & kolla på kläder :) hittat 2 fina klänningar så jag köpte!!;)

Sen blev det uteritt med linda på Jaguar & Levina :) så mysigt!!! Hann även tvätta bilen innan jag gick och la mig.. Hatar fågelskit som förstör bil lack :( 

Imorgon blir det jobb😩 god natt!









 



2/8

Jag har jobbat idag 07-12:30 sen duschade jag & fixat mig lite innan kalaset börjar kl 13! Min bror pontus's barn Valle fyller ett år gammal :) han är så gullig!!! Han är jämt glad, väldigt sällan se honom ledsen :)
Sen drog vi hemåt så fyllde jag på vatten i dunk och tog med t stallet även köpt 60kg hippo kraftfoder. Skönt så slipper jag tänka på det sen :)
Mamma och jag drog till gympan i stora rör :) tränat kl 18:30-19:30 jag var så helt slut , jätte jobbigt träning men nyttigt! :D 
Sen drog vi hemåt så bytte jag till ridkläder & blev dressyrpass på Jaguar.
Vi tränade på LB program som jag ska tävla på lördag :) han gick sååå fin idag, roligt! 
Imorgon ska jag rida utan spö, och då ska jag rida med ridstövlar & rida i riktig dressyrträns så vi tränar det ordentligt t lördag :) 
Linda kom förbi en sväng och va med mig i stallet :) sen filmade hon också så jag kan gå genom lite sen & se vad jag  gjorde för fel och förbättra med det sen till nästa gång. 
Nu är jag helt slut i hela kroppen! Ska bli skönt att sova nu & klockan ringer kl 06 imorgon.. 
Valles ett årsdag :D 

jag & embla :) 



Jag i träningskläder 

Jag & Jaguar i solnedgång :) 

Min syster skickade så fin bild på fille & Malte :D

1/8

Jag har jobbat idag från 7-12. Sedan va jag hos hästarna och satte på flughuvor, sprayat med flugspray,smörjde solkräm mule på Levina som är känslig :) skönt väder idag!!!👌🏼☀️ 
jag har anmält mig precis till LB:2 2003 dressyr tävling i Åkerbo den 8 aug och 110cm hoppning den 9 augusti ska bli spännande! 
Föräldrar e borta igen så jag är hemma själv med lillebror :) 
Senare ska jag åka och hälsa på syster linda :) hon har fått barn(Malte)igår på morgon!! Ska bli roligt och hälsa på :) 
Kompis Linda kommer förbi ikväll då ska vi rida ut på Levina & Jaguar :D

Har hänt lite under tiden när jag har ej bloggat. Har jobbat alla dagar förutom fredag då va jag ledig:) på torsdag kväll då drack jag ihop med linda lite hemma hos mig sedan drog vi till syster & tommy som bor ett km härifrån. Sen skjutsade tommy oss till Borgholm då köpte jag nutella glass och sen satte alla vi 3 i pubben :) blev några drinkar innan vi åkte hem.
Jag tömkörde Jaguar i torsdags, har ej gjort det från förra året så det va bra att jag gjorde det. Ska försöka göra det oftare :) bra för både mig & hästen. 
Igår följde kompis linda med till paddocken i Karum. Blev lite hoppträning :) hoppade 1m-125cm på banor :) enstaka hinder va på125. Flesta va på 110-120.. 
Han va otroligt fin 😍👌🏼 linda tog lite bilder också från min kamera :D 
ska försöka få tag i Mats Torstensson hopptränare, skulle behöva träna för han :) senare på kvällen då öppnade jag entill hagen för dom hade lite gräs kvar i nuvarande hage. Dom var jätte glada :) jag putsade alla läder grejer i stallet också så alla e fräscha nu! 





RSS 2.0