hej :)

Snart åker vi till sommarstuga med familjen, sen kommer släkten & hälsa på oss :) Det ska bli trevligt, ska grilla ikväll (y
Idag har jag hämtat dom schabrak från posten, blev riktigt nöjd med köpet. Dom schabrak + luvor är begagnade. Men nu ska jag och mamma rida ut på Tibra och Äpplet (: Då ska jag prova m de nya röda dressyrschabrak.





Älskar dom schabrak+luvor :D

 
 Schockemöle är absolut min favorit schabrak & även de orange med häftigt färg ;)

Puss!


Crossbanan i Kastlösa

Dom 4 killarna(Hampus,Filip,Oskar och Milton) har kört cross idag på Kastlösas crossbanan. Jag har fotat ganska mycket, vädret var ganska dåligt idag också :( men vissa bilder blev bra!! ( speciellt på solbilder )
Sen hände det en tråkigt sak, Oskar bröt i benen :( Han hoppade med crossen så tappade han balansen och ramlade och bröt i benen.. Krya på honom!




Smutsigt!! xD


 
Hampus :)



Oskar :)



Milton :)



Ambulans kom :(

 
 Filip och hampus =)


Hej! ;)

Såja! Nu är hela bloggen färdig! Har designat denna blogg åt Emelie, hoppas hon gillar den ;) Hon ville ha i färgen rosa så fick hon ha det! Hoppas hon får större blogglust och bloggar ofta! Speciellt om hennes fina Äpplet! Har ridit henne ett par gånger, shit vilken fart hon har i sig! Jätte härlig att rida på, fast mycket het i hoppning, haha! Nej nu ska jag låta Emelie ha sin blogg ifred, fniss ;)

Kan också berätta att vi går i samma klass, hon är helt underbar tjej, den dära tjejen! ;)

Puss på dig, Emelie! ;)

Hopptävling i Kalmar Udden.

Det var jätte fint väder när vi kom fram till hopptävling i Kalmar udden. Det var jätte mysigt & kollar på när dom tävlar, finns 3 olika, en i dressyrtävling, ponny hopptävling och stora hästar hopptävling. Sen vädret blev sämre så fotar jag inga bra bilder som ni ser bilder vid slutet blev inte lika bra som i början..
Sen gick vi till hästbutik,hittade en supersnygg Kingsland pike.
Jag var tveksam om jag skulle köpa, men mamma tycker att jag ska köpa den så gjorde jag det. Är riktigt nöjd!!!! :D
På kvällen red jag ut med mamma i skogen och på ängar. Travat och galopperat lugnt i flera varven på åkrar. Äpplet snubblade ingenting alls idag. Så skönt!! Men typ några dagar sen snubblar hon ganska mycket vid ridning, misstänkte att hon hade för stora skor eller ont i ryggen från hästbiten.. 1,5 veckor har hon snubblat cirka 5-7gånger i ridningen, hon har vilat ett tag från ridning. Om det blir bara värre så tar jag med henne till hästklinken i Kalmar. Har även beställt en BackOnTrack ryggvärmare till Äpplet och kanske blir bättre med de =)
Här kommer lite bilder från tävlingar.


Ponnytävling









Hästen hoppar så högt över hindret xD


Dressyrtävling


Ponnytävling, Jätte fin ponny med såna färgen! :)







Kingsland <3




Rider på en raps åker =)

Här kommer några bilder från några veckor sedan, när jag och Linnea red ut och fotade när vi rider på en raps åker.
Fick ganska bra bilder då!! :)

Jag och min underbara älskling Äpplet! <3

                                                                 



Linnea på Tibra, Vi har flätat henne på mannen, blev supersnyggt på henne !! :D









<3



Löshoppar

Igår har jag och Linnea löshoppat med Äpplet och Tibra. Det gick bra men gräs paddocken var för liten så äpplet hoppade inte så högt i löshoppningen. Vädret var soligt och varmt.
Äpplet löshoppade till 115cm utan problem, sen räckte det för henne. Longerat äpplet först som värma upp innan löshoppning, Det gick jätte bra! Hon bockar jätte mycket när hon hoppar över hindret :P så bus hon va! Sedan longerat Linnea på Tibra, det gick också bra fast Tibra var så slö och stannade ibland när hon travade så plötsligt stannade hon direkt. Det får vi träna & bort så stannar hon inte mer! :)
Sen löshoppar Tibra till 90cm utan problem. Hon var jätte duktigt & hoppa över, den sista hindret på 90cm så travade hon & hoppade över ;o Hon var piggare när hon springer runt & hoppar om man jämför med longera henne.
Båda Äpplet & tibra var jätte duuktiga :) Lite bilder från igår :)
















RSS 2.0