130 hoppning

Idag har vi hopptränat för sia, med 3 tjejer också :) det var trevligt! Sen avslutade jag med 130 hoppning, jätte kul! Nytt rekord på 130 i hela mitt liv haha :) sen lite bilder på mina underbara vänner som togs i denna vecka! ;*


Hoppning i ridhus :)

Ursäkta mig, har inte bloggat på länge. Har precis flyttat till egen lägenhet så har ingen dator och internet just nu. Så bloggar från mobilen :)

Igår har jag hoppat lite med Jaguar i ridhuset, det gick jättebra! Jättefina språng och vi hade bra känsla ihop. Malin byggde en bana åt mig som jag hoppade med Jaguar. Kändes jättebra, så i slutet hoppade jag en bana på 120 och det kändes jättebra, en kanon fin runda!


träning idag igen

Idag blev det sista hoppträningen för Mats Torstensson :) Idag gick det ännu bättre än igår, Är så glad att det gick bra för oss. Dock ramlade jag av idag men det gick bra så satt jag upp direkt igen och hoppade på banan igen. Han var typ rädd för nån båge som finns under hinder så stannade han typ då skänklade jag på honom då hoppade han över hindret så tappade jag balansen och trillade av. haha xD Idag blev det mer bana fick hoppa 10 hinder på en bana. Jätte kul! :D Nu ska Jaguar vara hemma och vila tills man åker till Örebro igen på fredag :) Har tvättat transport idag och packat lite kläder. Mats sa att vi får ut och tävla nu lite när vi kommer t örebro :) Så ska kolla om det finns några bra hopptävlingar i Örebro :D

 

 


Hoppträning för Mats

Idag åkte vi till träning igen för Mats Torstensson :)
Idag gick det mycket bättre än förra gången. Idag jobbade vi lite markarbete och sen efteråt banhoppning :)
Hoppat idag på bana mellan 105-120 cm. Min syster har filmat lite så det finns en film som ni kan titta på också :) Sen har linnea fotat många bilder idag med! :D
Imorgon blir det åka tillbaka och träna sista gången för Mats sen åker vi till Örebro på fredag.
 
http://www.youtube.com/watch?v=_59y3jHIGxA&feature=channel&list=UL
1 meter
 
http://www.youtube.com/watch?v=ACcPhrpEz1s
105-120cm
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modellbilder

Igår fotade vi lite nya bilder på oss, jag har typ alla gamla bilder på mig så dags att ta lite nya bilder :)
Bilder blev faktiskt bra! :)
Red ut en runda på Jaguar :) Mamma har provridit lite också första gången som hon har ridit på honom. Mamma tyckte att Jagge var stor häst att sitta rida på. haha!
Sen på kvällen packade jag lite Jagges utrustning som ska ta med till Örebro nu på fredag. Snart börjar skolan igen, det ska bli kul att träffa kompisarna igen och ha Jaguar på skolan! :D
Imorgon blir det hoppträning så Linnea,Linda,mamma och pappa ska följa med och kolla på mig när jag rider för Mats Torstensson :)
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grand Prix dressyrtävling

Idag åkte jag och Linnea till Aledal(min gamla ridskola) och kollat på många fina dressyrhästar som tävlade i Grand Prix Special i svåraste klassen! Jätte kul, fick några ganska bra bilder! Men synd man har ej köpt nån bättre kamera så skulle kvaliten varit mycket bättre! :/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

Hästtransport

Jag är jätte nöjd med texten som står mitt namn på min fina nya transport ^^ Skit snyggt alltså!! ;)
 
 
 

Rix Fm

Igår åkte jag och Linda till Borgholm för att kolla lite runt i stan. Hittade 4 festklänningar till bra pris! 100kr kostade det per st! Sen blir det till Kalmar och mötade Linnea och hennes 3 tjejkompisar. Lyssnat lite på musiken sen drog vi till Cafe corner och tog lite fika, jätte mysigt! :) Sen träffade jag Linn en stund också. Sen drog jag och linnea till Byttan och träffade några kändar där inne. Satt vid vip och fick lite vin och pratade med folket.
Sen fick vi några cider och tequila också! :D Bra kväll faktiskt!
 
 
Ny svart/vit klänning :)

Trästockar

Vaknat tidigt idag i sommarstugan. Sen blev det till Borgholm med min pappa och åt kina mat, mums! Sen åkte vi till affär som heter "skylt och reklam" fick vi kolla lite med text och bokstäver. Tänkte göra mitt namn och efternamn på min nya fina transport i båda sidor. Så det kommer bli skit snyggt!! Ni få se det på fredag ;) Sen kom vi hem så byggde jag och pappa lite trästockar på åkern. Sen blev det rid också, hoppat lite grann med, Jagge tyckte det var inte något speciellt, han tyckte att hindret var för lågt :P
Sen på kvällen kollade jag och pappa lite kräftor på tre olika litet sjön en bit från oss hemma, blev många iaf! Men typ hundra små kräftor och 30 stora kräftor. Men vi fick kasta alla små kräftor så hoppas nästa år blir det många stora. :D
 
 
 
 
 
 
 

Sommarstugan

Vi åkte till sommarstuga efter när jag har ridit igår :) Åt goda grillmat, sen spelade vi alla krocket och pappa vann som vanligt! :P Sen gick vi till bryggan men jag badade inte, tyckte det var för kallt i vattnet ;) så min mamma badade ensam. På kvällen spelade vi monopol och åt massa goda kräftor,godisar,osv! Jag vann på spelet som vanligt ! Mysigt och vara med familjen hela kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressyrpass

Red i dressyr idag i kort pass, Det gick lite segt idag, han är nog trött efter hoppträning igår :P Men tränat lite skänkelvikning,halvhalt,inre skänkel idag. Mest att man tänka på att inte man tittar neråt när man rider :p det måste jag träna på mer fortfarande ;) Red ca 30 minuter i paddocken så fotade min syster på mig :) Det blev några bra bilder faktiskt! :)
Snart ska vi åka till sommarstuga utanför i Kalmar, ikväll blir det grill och bad med familjen!! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppträning för Mats

Vaknat kl halv 9 för att äta frukost, sen gick jag till stallet och gör Jaguar i ordning. Sen lastar vi honom in och han gick rakt in så det var skönt. När vi kom fram till stall Torstensson, så sadlade jag och tränsade Jaguar sen skrittade vi en litet runda innan hoppträningen började. Jobbat med markarbete i början sen blev det hoppbanor. Det gick kanon tyckte Mats men får öva mer på inre skänkel och titta rakt fram. Så jag får ej titta ner så ofta som jag brukar göra haha.. Typiskt av mig ;) Men slutade med 1 meter banor på 9 hopphinder, det var skit kul! Han tyckte det var en härlig häst. Nu har vi även bokat tisdag den 14 augusti också. Så blir det nästa gång den 13 och 14 augusti, jag behöver verkligen träna mer innan jag kommer till Örebro med Jaguar.
 
Ursäkta för dåliga mobilbilder! inte de bästa kvalitet. :P
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Love you min lilla prins du är bäst!! <3
 

Mina fina nya hästtransport :D

Nu har äntligen man köpt en jätte fin böckmann hästtransport!! :D I början letade vi begagnade transport men hittade inte så bra, flesta är ju slitet och fula :P Så bestämde jag mig att köpa en helt ny transport och då kan man ha i många år!
 
 
 
 
 

banhoppning på låga hinder

Har varit jätte dåligt att uppdatera här på bloggen, har gjort mycket i dessa 4 dagar. Men lite bilder från hoppning för 4 dagar sen :) Linnea tog lite bilder på oss :)
Har tränat på de mesta är att han ska hoppa ordentligt och noga med vägar vid svängen och banor på låga hinder. Syfte att han ska klarar bra på att svänga på bra sätt och blir inte för het att hoppa efteråt. Fick träna lite med att bromsa honom efter hindret så inte han ska rusa iväg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inridningen fortsätter

Igår tränade jag och Jagge på att få en bättre och mjukare arbetstrav, vi övade tempoväxlingar i alla gångarterna samt övade på att länga och korta traven och galoppen. Allt gick jättebra och han lyssnade fint.
 
Dessutom fortsatte vi med inridningen av Glamour. Vi började med att longera henne och därefter satt Linnea upp och vi forsatte med att longera. När detta gick bra valde vi att ta bort longeringslinan så att hon fick gå runt själv med ryttare på sig i paddocken. Nästa steg blir att försöka hitta mera framåtbjudning samt få henne att bli mer säker på sig själv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första bil! :D

Nu har man köpt en volvo V70, fick åka till Stockholm och kollar på bilen för några dagar sen.
Så volvo V70 blev min första bilköp!! :D Synd att man inte hittar nån rosa volvo ;) Vill ha i rosa färgen,sjukt snygg men blå går bra  också men alla trodde att jag va en kille som körde.. xD
 
 
 
 
 
 

Böda sand

Körde med nya bilen till Böda sand, hämtade Erica och Patricia i Sonjas camping, kul och se er igen! :D sen träffade jag Linn och Adam i böda sand. Jätte trevligt!
 
 
 

RSS 2.0