9 mars

Igår jobbade jag kl 07-15 , skönt sluta tidigare :D 
Hästarna gick naken idag så det va skönt för dom :) fint väder!! 

Jag red på Jaguar & tränat dressyrprogram en gång & det gick jätte bra så fick avsluta med uteritt :) mamma gick med hundar så det va mysigt. 
Lekte lite med hästarna efteråt & Sigge följer efter mig hela tiden :) fick leka lite med honom så fort springer jag & han springer efter. Kilade på honom mycket & han älskar det. Sen testade jag hänga på hans rygg lite & han reagerar ingenting. Fick upp hela min vikt :p så det kommer bli inga problem att rida in sen till sommar. 
Sen fixade jag ordning i stallet, tycker det är så roligt:) sedan tog jag in hästarna så fick dom äta i en timme innan jag pysslar med dom. 
Anders kom till mig så han hjälpte mig lite med hästarna:) han ryktade på Levina & Sigge medan jag masserar promise & Jaguar 30 min varsin. Båda tyckte det va så skönt & dom gäspade flera gånger. Sen fick Anders hjälpa mig rycka jaguars manen för jag har fått blåsa på min finger för jag har ryckat mkt förrigår 😏
På söndag är det dressyrtävling LB:2 2016 🙈 börjar bli lite nervös men det känns bra när jag red igår 😃











Köpt en ny häst, Promise

Jag har köpt entill häst,Promise heter hon. Hon är en svenskt halvblod,10 år 168hög. Jag ska använda henne som avel & ridhäst :) jag har tänkt betäcka henne till våren med nån fin hingst. Har inte bestämt vilka än men kanske nån hingstar från stall hästak i Småland. Där Jaguar kom ifrån:) 
Promise är en jätte fin dressyrhäst som har tävlat i LA med bra restultat. Några va över 70%. M Men hon har gaffelbandskada som hon fick för nån år sen. Men hon har opererat & de ska va bra nu. Man vet ju aldrig om hon håller för tävlingar. Men har tänkt börja gå promenerad med henne först & sen rida i skritt & lite trav kanske. Blir lite korta pass isf att börja med. 
Jätte snäll promises gamla ägaren körde ner till mig från Uppsala med hästen :) jag är nöjd med promise hon är otroligt fin häst & snäll!! :) hon trivs hemma hos oss men hon går ensam i hagen så länge. Får se hur jag ska lösa med sällskapet sen :) om jag ska släppa ihop med alla elr bara så att hon går ihop med Levina. 
Fick med massa utrustning på köpet som dressyr,hoppsadel,täcke osv som passar henne så slipper jag köpa nya till henne! :) 





 

RSS 2.0